troleibuz nr. 34

Decizia autorităților: Troleibuze fără taxatori în Capitală - detalii

127
Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că transportul public va circula fără taxatori. Măsurile au fost luate pentru a proteja angajații în contextul epidemiei de coronavirus.

CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Troleibuzele vor circula fără taxatori, iar pasagerii nu vor trebui să achite pentru călătorie. Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, aceste măsuri au fost luate pentru a nu pune în pericol viața taxatorilor.

”Îmi pare bine că Comisia Situațiilor Excepționale Națională a luat în calcul propunerea primăriei Chișinău de acum 2 săptămâni de a exclude taxatorii din transportul public din Capitală. Urmează să gestionăm situația în timp real”, a scris Ion Ceban pe pagina sa oficială de Facebook. 

Ion Ceban a mai precizat că toate mijloacele de transport au fost dotate cu dozatoare cu dezinfectant pentru mâini și a fost scos la linie tot transportul pentru a nu fi încărcat la capacitate maximă, iar cetățenii să poată păstra distanța socială.

”În aceste condiții în care transportul va fi gratuit, pierderile s-ar estima la 1.7 milioane de lei pe zi. Respectiv, vom solicita Comisiei Situațiilor Excepționale Națională să revizuiască Fondul de rezervă”, a mai scris primarul pe Facebook. 

Ieri, Primăria a asigurat transportul pentru 900 de medici din 12 instituții medicale. Din fondul de rezervă a fost alocată suma de 500 de mii de lei.

127
Tagurile:
transport public, calatorie, Autorități
Tematic
Schimbări în conducerea Spitalului Clinic Republican: Cine este noul director


Загрузка...