Poliția

Echipe formate din polițiști și militari patrulează prin Chișinău

309
(reînnoit 09:02 25.03.2020)
Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale și-au unit eforturile în acțiunile de prevenire și combatere a virusului COVID-19. Au fost formate echipe mixte din polițiști și militari.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Echipaje comune, formate din polițiști și militari, vor fi amplasate la sensurile giratorii din toate sectoarele Chișinăului.

Echipele comune ale Armatei și Poliției au fost create marți, 24 martie, precizează Ministerul Afacerilor Interne (MAI) într-o postare pe Facebook.

„Această măsură are scopul de a sensibiliza și responsabiliza cetățenii, de a spori gradul de securitate și, inclusiv, de a informa oamenii despre măsurile stabilite de autorități, prin difuzarea mesajelor audio cu privire la pericolele coronavirusului”, explică MAI.

Militarii și polițiștii vor patrula împreună în locurile publice, inclusiv în parcurile și zonele de agrement, pentru menținerea ordinii și asigurarea respectării de către cetățeni a regimului de carantină și izolării la domiciliu pe perioada stării de urgență.

309
Tagurile:
patrulare, politisti, militari
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (443)
Tematic
Igor Dodon anunță trecerea la „scenariul 2 de acțiune”: 125 bolnavi de COVID-19


Загрузка...