Măsuri sporite de siguranță pe Aeroportul Chișinău

La Aeroportul Chișinău a început vânzarea biletelor pentru cursele speciale spre Moscova

923
(reînnoit 12:36 21.03.2020)
Cei care au procurat anterior bilete de avion de la companiile „Aeroflot” și S7 (cu data plecării în perioada suspendării zborurilor - din 16 până pe 31 martie), pot zbura sâmbătă, fără plată, în baza respectivelor bilete.

CHIȘINĂU, 21 mar – Sputnik. Sâmbătă, 21 martie, începând cu ora 09:00, la casele companiei ”Aeroflot” din incinta Aeroportului Chișinău a început vânzarea biletelor pentru zborurile companiei aeriene, decolarea din Chișinău urmând să aibă loc în această seară, cu destinația Aeroportul ”Șeremetievo” din Moscova.

Despre aceasta a comunicat ambasada Rusiei în Moldova.

Ora exactă la care va avea loc zborul urmează să fie precizată.

”Cei care au procurat anterior bilete de avion de la companiile „Aeroflot” și S7 (cu data plecării în perioada suspendării zborurilor din 16 până pe 31 martie), pot zbura sâmbătă, fără plată, în baza respectivelor bilete. Pasagerii sunt rugați să se apropie de ghișeul „Aeroflot” din incinta aeroportului”, se arată în comunicat.

Prețul biletelor poate fi aflat la Aeroportul Chișinău sau la reprezentantul „Aeroflot”, la numărul de telefon +373 61 099 300.

Reprezentanța diplomatică a precizat de asemenea că locuitorii din regiune transnistreană trebuie să țină cont de toată informația înainte de a decide să se deplaseze spre aeroportul din capitala Moldovei.

Ambasada atenționează asupra faptului că ”în contextul situației de urgență, în Moldova și Transnistria este restricționată considerabil circulația transportului public. Ieșirea din Transnistria este posibilă exclusiv în baza unui permis special”.

Compania „Aeroflot” va transporta în primul rând propriii pasageri și pe cei ai companiei S7 care au deja bilete. Vânzarea biletelor la aceste zboruri se va face, pe măsura disponibilității, la casele „Aeroflot” din aeroport, din 21 martie, ora 09:00, a mai precizat Ambasada.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comunicat vineri că pe data de 21 martie avioanele rusești vor aduce în Moldova câteva sute de cetățeni moldoveni, care din cauza pandemiei nu au putut reveni în patrie. Aceleași aeronave vor transporta din Moldova cetățenii Federației Ruse.

923
Tagurile:
Aeroflot, Moscova, zboruri, bilete, Aeroportul Chișinău
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (443)
Tematic
Studiu despre coronavirus: Pandemia ar putea dura mai mult decât ne-am așteptat
Noi informații despre evoluția coronavirusului în Moldova: Care este starea pacienților


Загрузка...