Alimente sănătoase

Lista unităților comerciale care livrează produse alimentare la domiciliu

1116
(reînnoit 19:00 18.03.2020)
Primăria anunță că unitățile comerciale prestează servicii de livrare a bucatelor și produselor alimentare la domiciliu.

CHIȘINĂU, 18 mart - Sputnik. Primăria municipiului Chișinău informează că pe perioada declarării situației de urgență pentru prevenirea infecției cu COVID-19, cetățenii pot beneficia de serviciile de catering ale unităților de alimentație publică, precum și ale magazinelor online care livrează bucate și produse alimentare la domiciliu.

Astfel, locuitorii Capitalei pot beneficia de posibilitatea de a comanda, online sau la telefon, mâncare gata preparată sau produsele alimentare de primă necesitate: pâine, legume, fructe, crupe, paste și carne proaspăta, iar livrarea va fi asigurată prin curierat la domiciliul solicitantului.

În acest sens, Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii prezintă listele agenților economici care prestează acest tip de servicii. Lista unităților de alimentație publică care prestează servicii de livrare a bucatelor la domiciliu o găsiți la următoarele linkuri:

Amintim că pe 13 martie în Republica Moldova a fost instituit Codul Roșu de pericol de infestare cu COVID-19, iar pe 17 martie, Parlamentul a declarat stare de urgență.

În Chișinău funcționează doar supermarketurile, puține magazine alimentare mici și farmaciile. Autoritățile le recomandă oamenilor să iasă din casă doar în caz de strictă necesitate.

1116
Tagurile:
domiciliu, comerciale
Tematic
Ce riscă magazinele care ridică prețurile la alimente - decizia vitală ce trebuie impusă


Загрузка...