Ialoveni

Câte persoane suspecte de infectare cu COVID-19 sunt la Ialoveni - Foto

1101
(reînnoit 15:27 17.03.2020)
În raionul Ialoveni a fost confirmat un caz de infectare cu COVID-19. Cinci persoane sunt suspecte, iar 258 sun sub supravegherea medicului de familie.

CHIȘINĂU, 17 mart - Sputnik. În raionul Ialoveni sunt supravegheate de medicul de familie 258 de persoane. Toate sunt revenite recent de peste hotare și prezintă risc de infectare cu COVID-19. Consiliul raional Ialoveni a publicat informații despre starea epidemiologică în regiune.

Deocamdată, în orașul Ialoveni a fost confirmat un sigur caz de contaminare cu coronavirus, iar alte două cazuri sunt suspecte. La fel, persoane suspecte de îmbolnăvire cu COVID-19 au fost înregistrate în satul Țipala (un caz), Puhoi (un caz), Mileștii Mici (un caz). În total, sunt cinci cazuri suspecte de contaminare cu coronavirus.  

În țara noastră este în vigoare codul roșu de pericol de îmbolnăvire cu coronavirus. Potrivit ultimelor informații, până la această oră avem 29 de cazuri confirmate de contaminare cu COVID-19. În șase cazuri este vorba de tineri de până la 29 de ani. In Moldova sunt deschise doar magazinele alimentare și farmaciile. Zborurile pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost sistate, iar instituțiile de învățământ - închise. Șeful statului a cerut instituirea stării de urgență.

1101
Tagurile:
Ialoveni, COVID-19, persoane
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (443)
Tematic
Primele sancțiuni în contextul epidemiei de coronavirus: Cine și cum a fost pedepsit


Загрузка...