Serviciul Fiscal

Fiscul: Evitați deplasarea la direcțiile fiscale în perioada 10 martie 1 aprilie 2020

334
(reînnoit 10:24 17.03.2020)
Serviciul Fiscal de Stat precizează cum poate fi depusă declarația cu privire la impozitul pe venit pentru a evita răspândirea coronavirusului la direcțiile de deservire fiscală.

CHIȘINĂU, 17 mart - Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat precizează în ce termen trebuie depusă declarația cu privire la impozitul pe venit în legătură cu pericolul de răspândire a epidemiei COVID-19.

”Stimați contribuabili, Serviciul Fiscal de Stat se aliniază prevederilor Hotărârii Comisie Naționale Extraordinare de Sănătate Publică nr.6 din 10.03.2020 privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19. În acest context, dat fiind faptul că termenul limită de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice – cetățeni pentru anul 2019 este data de 30 aprilie 2020, solicităm respectuos evitarea deplasării în cadrul direcțiilor deservire fiscală în perioada 10 martie – 1 aprilie 2020”, este precizat într-un comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat. 

În Moldova oamenii sunt îndemnați de autorități să stea în case. Asta după ce au fost înregistrate, până la această oră, 23 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Este vorba și de un copil de 8 ani. 

În Moldova este în vigoare codul roșu de pericol de infectare cu coronavirus. De astăzi, doar farmaciile, stațiile de alimentare cu combustibil și magazinele alimentare vor lucra. Toate instituțiile de învățământ au fost închise, iar toate zborurile pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost sistate. 

334
Tagurile:
depunere, amana, fisc
Tematic
Serviciul Fiscal de Stat are un nou director: Despre cine este vorba


Загрузка...