Banca Transilvania

Veste excepțională: Prima bancă din România și Moldova care amână plata ratelor

2484
(reînnoit 14:16 15.03.2020)
”Dorim să te scutim de drumuri la bancă şi extindem perioada de graţie la cardul tău până în luna mai”.

CHIȘINĂU, 15 mart - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Una dintre cele mai importante bănci românești, prezentă și în Moldova, Banca Transilvania, şi-a anunţat ieri clienţii care deţin carduri de credit că se extinde perioada de graţie a plăţii.

Anunțul este o veste excelentă în contextul epidemiei – dar și a posibilelor efecte pe plan economic ale crizei generate de situația fără precendent.

Clienții Băncii Transilvania au primit următorul anunț: ”Dorim să te scutim de drumuri la bancă şi extindem perioada de graţie la cardul tău (…) până în luna mai. Astfel, nu mai ai obligaţie de plată în lunile martie şi aprilie. Prima obligaţie de plată o vei avea între 1 - 25 mai, aşa cum vei regăsi informaţiile în extrasul de cont.”

Reprezentanţii Băncii Transilvania au anunțat că vor da mai multe detalii săptămâna viitoare, prin intermediul mass media.

Reamintim că Banca Transilvania, cea mai puternică bancă privată cu capital românesc, a devenit, în 2018, acționar al Victoriabank, având o participație de peste 66% împreună cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

2484
Tagurile:
banca
Tematic
Veste bună de la BNM: Creditele devin „mai ieftine” – ce rol a jucat coronavirusul


Загрузка...