Ion Ceban

Campania „Stăm acasă!” continuă: Cum este dezinfectat Chișinăul

545
(reînnoit 12:48 15.03.2020)
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, informează despre modalitățile prin care Capitala previne răspândirea COVID-19. În această noapte au fost realizate lucrări de dezinfectare a parcurilor.

CHIȘINĂU, 15 mart – Sputnik. Campania ,,Stăm acasă” continuă, spune primarul Chișinăului pe Facebook. Ion Ceban relevă că  transportul public în municipiul Chișinău este sistat pe parcursul zilei de duminică, 15 martie.

Luni, 16 martie, transportul public va circula, dar primarul îi îndeamnă pe oameni să iasă în oraș doar dacă merg la muncă sau au o necesitate stringentă.

„Încurajăm lucrul de la distanță, pentru ca nimeni să nu fie nimeni supus riscului”, spune Ion Ceban.

Primarul menționează că în această noapte au fost realizate lucrări de dezinfectare a parcurilor. Continuă dezinfectarea terenurilor de joacă în curțile blocurilor, a incăperilor sanitare, dar și a ușilor, scărilor.

„Acest lucru încă odată trebuie să ne facă să înțelegem că situația este mai gravă decât în cazul unui simplu virus”, subliniază primarul.

„Cu cât mai repede vom izola virusul și vom rupe lanțul de transmitere a infecției cu coronavirus, cu atât mai repede vom reveni la viața noastră obișnuită”, adaugă Ion Ceban.

Primarul le mulțumește tuturor celor care contribuie la susținerea campaniilor de informare și, în mod special, celor care-și oferă ajutorul și se mobilizează.

545
Tagurile:
Chișinău, Ion Ceban
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (439)
Tematic
Primul interviu radio al Tatianei Ceban, soția primarului Chișinăului - Video
COVID-19 în Moldova: Numărul celor infectați a rămas de 12 persoane
Explicația CEC: De ce n-au fost anulate alegerile din Hâncești - rata participării la vot


Загрузка...