Piața Centrală

Scandal la Piața Centrală: Ce i-a nemulțumit pe oameni

631
Mai mulți oameni au făcut scandal în această dimineață la Piața Centrală din Chișinău, după ce le-a fost restricționat accesul pe teritoriul întreprinderii municipale.

CHIȘINĂU, 14 mart - Sputnik. Dimineață cu scandal la Piața Centrală. Reprezentanții pieței au resticționat acesul persoanelor care doresc să facă cumpărături.

Acest lucru i-a indignat pe cei care au ținut cu tot dinadinsul să-și facă plinul cu produse alimentare. Oamenii au fost nemulțumiți de faptul că în piață aveau voie să intre doar câte 20 de persoane. Aceștia s-au luat la ceartă că reprezentanții administrației pieței. 

Ieri, după ședința Comisiei municipale privind situații excepționale, primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că Piața Centrală își sistează activitatea pe durată nedeterminată, ca parte a măsurilor de prevenire a infectării cu COVID-19. Măsurile restrictive intră în vigoare de luni, 16 martie. Azi pe teritoriul pieţei au acces doar vânzătorii care efectuează lucrări de salubrizare și îşi ridică marfa. Totodată, și alte piețe şi centre comerciale sunt îndemnate să-și sisteze activitatea pentru diminuarea riscurilor.

631
Tagurile:
Piata Centrala, scandal
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (455)
Tematic
Piața Centrală din Chișinău se închide: Detalii
Primarul Ceban îndeamnă oamenii să nu iasă din casă: Modificări legate de transport


Загрузка...