Coronavirus

Dumbrăveanu: Avem 46 de persoane suspecte de infectare cu COVID-19

283
(reînnoit 10:18 14.03.2020)
Ministrul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a precizat că avem 46 de persoane suspecte de infectare cu COVID-19.

CHIȘINĂU, 14 mart - Sputnik. Numărul celor infectați cu COVID-19 rămâne neschimbat - 8 persoane. Informația a fost comunicată în această dimineață de ministrul Sănătății, Protecției Sociale și Familiei, Viorica Dumbrăveanu. În schimb, numărul celor suspecți că au contractat virusul a crescut. Este vorba de 46 de persoane.  

”Avem 8 cazuri confirmate de infectare cu coronavirus de tip nou. La momentul actual avem 46 de persoane care sunt suspecte cu infecția COVID-19. Dintre aceste 46 de persoane, 32 sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” și vorbim despre 14 persoane care sunt nemijlocit în cadrul Spitalului de Boli Contagioase pentru Copii, dintre care doi sunt adulți care au suspecții de infecție cu COVID-19”, a precizat Viorica Dumbrăveanu. 

Potrivit ministrului Sănătății, starea de sănătate a unor pacienți depistați pozitiv la COVID-19 se ameliorează.  

”Doi pacienți sunt încă în stare gravă, dar stabilă. Trei sunt cu gravitate medie și trei dintre aceștia înregistrează o dinamică pozitivă de îmbunătățire a stării de sănătate și la momentul actual putem spune că starea lor de sănătate este satisfăcătoare”, a precizat Dumbrăveanu.

În Republica Moldova a fost instituit pe 13 martie Cod Roșu de risc de răspândire a coronavirusului.

Știrea se actualizează. 

283
Tagurile:
infectare, coronavirus
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (443)
Tematic
Vremea se răcește brusc și urmează înghețuri: COVID-19 se poate răspândi mai ușor


Загрузка...