Viorel Morari

Procurorii efectuează percheziții la domiciliul lui Viorel Morari

196
(reînnoit 14:16 11.03.2020)
Ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, a confirmat pentru Sputnik Moldova că în aceste momente au loc acțiuni de urmărire penală în cauza penală privind îmbogățirea ilicită și spălarea de bani în care este vizat Viorel Morari.

CHIȘINĂU, 11 mart - Sputnik. Oamenii legii efectuează percheziții acasă la fostul șef al Procuraturii Anticorupție.

”Confirmam efectuarea acțiunilor de urmărire penală în cauza penală privind îmbogățirea ilicită și spălarea de bani în care este vizat fostul șef al Procuraturii Anticorupție”, a declarat Maria Vieru pentru Sputnik Moldova.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție a fost arestat în luna ianuarie, fiind pus sub învinuire pentru abuz în serviciu și fals în acte publice.

Ulterior, i-au fost înaintate și alte capete de acuzare - amestec în înfăptuirea urmăririi penale, îmbogățire ilicită și spălare de bani.

În consecință, Viorel Morari a stat în arest mai bine de o lună, iar la mijlocul lunii februarie a fost eliberat de sub control judiciar din sala de judecată, după ce magistrații au respins solicitarea procurorilor de a prelungi arestul cu 60 de zile. 

196
Tagurile:
Viorel Morari, domiciliu, percheziții
Tematic
Procuratura Generală: Cauza lui Morari, examinată în interesul inculpatului


Загрузка...