poliție

Cum s-a răzbunat un moldovean pe o companie care a refuzat să-i ofere un telefon în credit

150
(reînnoit 07:34 14.02.2020)
Bărbatul care luna trecută a pătruns în incinta unei companii de creditare din Chișinău și într-un magazin de telefonie mobilă, unde a aruncat câte un pachet suspect, apoi a dat bir cu fugiții, a fost găsit și reținut de Poliția Capitalei. Iată cum și-a motivat gestul.

CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. A fost reținut individul care a pus pe jar poliția, geniștii și salvatorii, după ce a aruncat câte un pachet suspect în sediul unei companii de microfinanțare și într-un magazin de telefonie mobilă.

După ce s-a aflat că în pungile suspecte nu erau bombe, ci două bucăți de slănină, oamenii legii au pornit pe urmele făptașului. În cele din urmă, l-au găsit. Suspectul are 36 de ani și este originar din raionul Florești. 

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina și a explicat că a recurs la acest gest pentru că avea datorii față de compania de microfinanțare, iar angajații magazinului de telefonie mobilă, în care la fel a aruncat un pachet suspect, au refuzat să-i ofere un telefon în credit.

Bărbatul este cercetat pentru ”huliganism nu prea grav” și riscă o amendă de până la 1.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de până la 60 ore.

150
Tagurile:
Chișinău, alertă cu bombă, huliganism
Tematic
Fost mare șef de poliție, reținut de procurori – Detalii
Iată ce a făcut la frontieră un bărbat căutat de cinci ani de poliție - Video


Загрузка...