Chișinău, în primele ore ale primei zile din 2020

Foto: Cum arăta Chișinăul în primele ore ale dimineții din prima zi din an

2436
(reînnoit 13:30 01.01.2020)
Director general al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor (AIRM) din cadrul Ministerului Culturii, Ion Stefăniţă, a surprins răsăritul soarelui în prima zi din acest an, chiar pe principala arteră a orașului – bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

CHIȘINĂU, 1 ian – Sputnik. Directorul AIRM, Ion Ștefăniță, a postat câteva fotografii din centru Capitalei Republicii Moldova, făcute chiar în această dimineață, în prima zi a anului. El a postat și un text la aceste fotografii. 

“Temperatura la Chișinău - confortabil, curat, amenajat, 01.01.2020. Chișinău, oraș grădină, Chișinău, orașul lumină. Bună dimineața tuturor”, a scris Ioniță.

Știm că mulți dintre concitadinii noștri ar putea să-l contrazică pe domnul Ion Ștefăniță, mai ales cei care își duc traiul în alte cartiere ale Capitalei decât cel din buricul târgului, care sunt mult mai puțin amenajate și curate. Dar oricum, imaginile surprinse de Ion Ștefăniță ne bucură și ne face să sperăm că în acest nou an nu voim mai avea cartiere rău famate în Chișinău.

2436
Tagurile:
dimineata, ore, foto, Chisinau


Загрузка...