Ninsori în Moldova

La Chișinău a fost instituită o celulă de criză în caz de ninsori abundente

87
(reînnoit 06:38 04.12.2019)
Capitala are o celulă de criză care va interveni în caz de condiții meteo cu ninsori abundente. Aceasta a fost instituită astăzi.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. O celulă de criză pentru intervenția de urgență în caz de ninsori abundente a fost instituită astăzi la Chișinău, anunță serviciul de presă al Primăriei. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de primarul general, Ion Ceban.

Viceprimarii propuși de Ion Ceban au fost votați>>>

 „Celula de criză va fi convocată în situații de urgență, ori de câte ori va fi necesar, pentru monitorizarea, organizarea și desfășurarea lucrărilor de deszăpezire și intervenire cu material antiderapant, pe arterele principale și în curțile de bloc din municipiul Chișinău”, este precizat în comunical de presă al instituției.

Ședințele operative vor fi prezidate de viceprimarul Chișinăului, Ilie Ceban. În componența unității de criză sunt incluși viceprimarul Victor Chironda, consilierul primarului general pe domeniul locativ-comunal,  dispeceratul central municipal, pretorii de sector, șefii direcțiilor generale și ai serviciilor municipale, conducătorii întreprinderilor municipale pentru servicii locative de sector.

87
Tagurile:
ședințe, primăria Chișinău, Celulă de criză, Ninsori abundente


Загрузка...