Iarnă

A nins în raioanele de nord: Cum se circulă în Chișinău Foto

1836
(reînnoit 09:35 03.12.2019)
În regiunea de nord a nins și drumurile sunt acoperite cu un strat de zăpadă de câțiva centimetri. Poliția îi îndeamnă pe șoferi să-și adapteze maniera de a conduce la condițiile de iarnă.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik. În seara zilei de luni, 2 decembrie, a nins în majoritatea raioanelor din nordul țării. În unele localități, stratul de zăpadă este de aproximativ 10 centimetri, potrivit localnicilor care au postat fotografii pe rețelele de socializare.

În Chișinău drumurile sunt acoperite cu un strat subțire de polei, dar se circulă fără dificultate.

La ora 7:00, în Capitală erau aproape minus 2 grade Celsius, traficul era relaxat, circulația rutieră intensificându-se de regulă în jurul orei 8:00.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) al Inspectoratului General al Poliției (IGP) îi îndeamnă pe conducătorii auto să nu circule cu mașini neechipate pentru iarnă.

„Adaptați-vă maniera de a conduce sezonului rece, măriți spațiul dintre mașini, reduceți viteza în curbe, asigurați-vă la depășiri și nu uitați că pe carosabilul acoperit de zăpadă orice manevră necesită mult mai multă atenție. Fiți prudenți!”, îndeamnă Poliția.

Pentru marți, 3 decembrie, meteorologii prognozează ninsori slabe pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

1836
Tagurile:
Chișinău, raioanele de nord, a nins
Tematic
Cum să-ți pregătești mașina pentru iarnă: Sfaturi ale automobiliștilor din Chișinău


Загрузка...