Oferta CFM pentru moldovenii care vor călătorească la Moscova cu trenul

64
(reînnoit 09:03 03.12.2019)
Calea Ferată din Moldova anunță că va oferi reduceri pentru cursa Chișinău-Moscova-Chișinău, în cazul pasagerilor care vor cumpăra bilete de călătorie din timp.

CHIȘINĂU, 3 dec - Sputnik. Biletele pentru cursa feroviară Chișinău-Moscova-Chișinău se vor ieftini în 2020, anunță reprezentanții Întreprinderii de Stat ”Calea Ferată din Moldova”. Reducerile vor fi operate însă doar în cazul în care pasagerii vor face rezervări din timp. 

”Se vor aplica reduceri în vagoane compartimentate în mărime de 20% în cazul emiterii documentelor de călătorie cu cel puțin 41 de zile înainte de plecarea trenului. Tarifele pentru călătorie vor scădea cu 10% în cazul emiterii documentelor de călătorie cu cel puțin 18 zile înainte de plecarea trenului”, se menționează îmntr-un comunicat de presă emis de CFM. 

Pe de altă parte, se va aplica un adaos în valoare de 5% la tariful de călătorie pe teritoriul Republicii Moldova şi al Federaţiei Ruse în vagoanele compartimentate ale CFP (Compania Federală de Pasageri a Rusiei), în cazul emiterii documentelor de călătorie cu cel mult 17 zile înainte de plecarea trenului.

64
Tagurile:
călători, ofertă, CFM, trenul Chișinău-Moscova
Tematic
Un mecanic de locomotivă de la CFM a fost reținut: Iată ce „ocupație” mai avea - Video
Bilete mai ieftine spre Iași: Iată promisiunea CFM


Загрузка...