Primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri

Primarul Capitalei s-a întâlnit cu mai mulți oameni de afaceri: Ce le-a promis Ion Ceban

136
(reînnoit 14:34 01.12.2019)
Edilul Chișinăului, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu reprezentanții mediului de afaceri din capitală pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și soluțiile pentru remedierea lor.

CHIȘINĂU, 1 dec - Sputnik. În cadrul evenimentului la care au fost invitați zeci de businessmani, primarul Chișinăului a dat asigurări că Primăria va deveni  un partener de încredere al reprezentanților mediului de afaceri. 

Edilul și oamenii de afaceri au vorbit despre oportunitățile de dezvoltare a infrastructurii orașului Chișinău și crearea unor parteneriate public-private în acest sens. 

”Suntem gata să ascultăm orice idee, iar cele mai bune să le implementăm împreună. Mi-au spus că până acum nu au avut încredere în autoritățile municipale, că nu erau create condiții clare și egale pentru toți. Am aflat că, pentru prima dată, oamenii de afaceri au fost invitați de către administrația municipiului Chișinău și pentru prima dată au abordat problemele care sunt comune și necesită a fi soluționate” a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul a dat asigurări că de acum încolo lucrurile vor fi realizate doar în conformitate cu legislația și nu vor exista preferințe.

La rândul lor, reprezentanții mediului de afaceri au decalarat că sunt gata să ajute municipalitatea și au venit cu mai multe propuneri de realizare a proiectelor pentru oraș.

Ion Ceban a menționat că astfel de întâlniri vor avea loc frecvent în viitor pentru a stabili un parteneriat de încredere între Primăria Chișinău și reprezentanții mediului de afaceri. 

  1. Urmărește-ne pe rețelele de socializare:|Facebook |Twitter |VK|Odnoklassniki |Instagram
136
Tagurile:
Mediul de afaceri, Ion Ceban, Primarul Capitalei
Tematic
Vom prelua mai multe proiecte: Ion Ceban, despre vizita sa la Moscova
Primăria Chișinău a fost luată cu asalt de copii: Ce provocare a primit edilul Ion Ceban


Загрузка...