bradul din Chișinău

Chișinăul îmbracă straie de sărbătoare: La ce oră va fi inaugurat bradul

108
(reînnoit 10:34 02.12.2019)
În câteva ore, atmosfera sărbătorilor de iarnă se va simți din plin în Capitală, când va fi inaugurat bradul instalat în Piața Marii Adunări Naționale și se vor aprinde luminițele.

CHIȘINĂU, 1 dec - Sputnik. Bradul din centrul Chișinăului va fi inaugurat la ora 17:00, în prezența primarului Capitalei, Ion Ceban. Primăria Chișinău anunță că în acest an manifestările cultural-artistice cu prilejul sărbătorilor de iarnă se vor desfășura până pe 15 ianuarie 2020. 

În Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert, iar pe scenă vor evolua mai multe colective artistice. 

Tot astăzi, va fi inaugurat orășelul „Lumea copiilor” în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, iar în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, la ora 19:00, va fi deschis târgul „Christmas Village”.

Primăria Chișinău anunță că în perioada 2-24 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, copiii se vor putea distra la carusel și alte atracții aduse în centrul capitalei. 

Mai mulți actori costumați în Moș Crăciuni și animatori vor fi prezenți în parcul de distracții pentru a asigura buna dispoziție a vizitatorilor. 

Târgul de Crăciun din acest an va fi organizat în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, iar inaugurarea lui va avea loc pe 21 decembrie, la ora 17:00.

108
Tagurile:
Chișinău, Inaugurare, sărbători, Brad
Тема:
Revelion 2020 (11)
Tematic
Primăria Chișinău a fost luată cu asalt de copii: Ce provocare a primit edilul Ion Ceban
Decorațiuni de ieri și de azi: Cum s-au modificat jucăriile de brad de-a lungul timpului


Загрузка...