Pumn

Ce riscă tânărul care a bătut cu sălbăticie o minoră la Călărași - Detalii

2005
(reînnoit 11:49 30.11.2019)
Bărbatul care a bătut-o pe o minoră la Călărași a fost identificat și reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.

CHIȘINĂU, 20 nov - Sputnik. Tânărul din Călărași care a snopit în bătaie o minoră de 14 ani din aceeași localitate pentru că ar fi furat o pereche de încălțăminte sport, a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.

Tânărul de 21 de ani a fost audiat de polițiști. El și-a recunoscut vina precizând că scena violentă s-a produs acum două săptămâni. Copila, dar și mama acesteia au beneficiat de consiliere psihologică. În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru huliganism agravat, iar suspectul riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 la 7 ani.

O minoră a fost bătută cu sălbăticie de un minor de 21 de ani. Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare se vede cum fata este lovită fără milă cu pumnii și picioarele, iar ulterior cu ghetele în care era încălțată și care, spunea agresorul, le-ar fi furat. 

La scena de violență au asistat mai multe persoane, dintre care și un minor. Nimeni nu a intervenit pentru a opri actul de violență. Bătaia a avut loc în localitatea Săseni, Călărași.

2005
Tagurile:
Detalii, Calarasi, minora, risca
Tematic
Un pumn de țărână de pe capul de pod Chițcani, la temelia unui lăcaș sfânt din Rusia


Загрузка...