Cătușe

Doi soți, membri ai unei grupări criminale de temut: Iată ce făceau în Moldova - Video

293
(reînnoit 14:24 28.11.2019)
Cei doi soți făceau parte dintr-o grupare asociată organizației criminale „Kitaeț”. Procurorii au expediat cauza în judecată.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Două persoane, originare din raionul Nisporeni, sunt învinuite de contrabandă cu heroină din Turcia, în cantitate de peste 1kg, și punerea ei în circulație în Moldova. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a expediat în instanța de judecată cauza penală a acestora.

Inculpații sunt soț și soție. Femeia are vârsta de 48 de ani, iar bărbatul - de 41 de ani. Ei riscă pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani pentru săvârșirea traficului ilicit de droguri, iar pentru comiterea infracțiunii de contrabandă – de la 3 la 10 ani.

De menționat că în dosarul inițial intentat împotriva acestora sunt investigate mai multe infracțiuni, inclusiv cea de escrocherie. Cei doi ar fi înșelat mai multor persoane, obținând de la acestea a sume bănești, bijuterii din aur și diamante, cauzând astfel un prejudiciu de peste 300 de mii de euro. După finalizarea investigării celorlalte capete de învinuire, inclusiv cu referire la complicii acestora, procurorii PCCOCS vor expedia în judecată și această cauză penală.

293
Tagurile:
PCCOCS, heroină, contrabanda, droguri, Kitaeţ, grupare criminală
Tematic
Răzbunare în stil mafiot: Iată ce grozăvii făcea o grupare criminală din Chișinău
Poliția le-a stricat distracția: Un grup de traficanți de droguri, reținuți - Video
Fratele lui „Kitaeț” a fost arestat: Telefoane ascultate și urmăriri prin GPS – Video


Загрузка...