pompieri

O locuință din Dubăsari a sărit în aer: Proprietara a rămas captivă sub dărâmături

68
(reînnoit 17:19 26.11.2019)
O explozie puternică s-a produs într-o casă din orașul Dubăsari, în timp ce proprietara se afla în locuință. În urma deflagrației, femeia a rămas captivă sub dărâmături.

CHIȘINĂU, 26 nov - Sputnik. Presa din regiunea transnistreană scrie că o casă din orașul Dubăsari a sărit în aer în urma unei explozii. În timpul deflagrației, proprietara se afla în locuință. 

Femeia în vârstă de 60 de ani a rămas captivă sub dărâmături, întrucât o parte din tavan s-a prăbușit peste ea în urma exploziei.

Aceasta a reușit, în cele din urmă, să iasă de sub mormanul de moloz. Ea a fost transportată la spital și a fost internată în secția reanimare, întrucât a suferit arsuri grave pe 50 la sută din suprafața corpului. 

La fața locului au intervenit pompierii și salvatorii, care urmează să stabilească în ce condiții s-a produs deflagrația.

O altă explozie a fost la un pas să se producă aseară într-un bloc cu 14 etaje din Chișinău. O butelie de gaz, păstrată într-un apartament în care nu se afla nimeni, era defectă și astfel s-a produs o scurgere de gaze. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de salvatori și pompieri. După verificările care au durat câteva ore, a fost identificat apartamentul de la primul etaj în care s-a produs scurgerea de gaze.

Salvatorii au pătruns în locuința în care nu se afla nicio persoană și au depistat în bucătărie o butelie de gaz cu robinetul defect.

Aceasta a fost evacuată, astfel a fost prevenită o situaţie de risc. Salvatorii îi atenţionează pe oameni despre pericolul utilizării buteliilor de gaz și-i îndeamnă să evite explotarea instalaţiilor neautorizate.

68
Tagurile:
bloc, Dubăsari, explozie
Tematic
Imagini spectaculoase: Podul „Morandi” din Italia, lichidat prin explozie - Video
Explozie produsă de o grenadă la Călărași: Mai multe persoane au fost rănite


Загрузка...