Șantier de construcție

Ce va apărea în locul șantierului de pe strada Calea Ieșilor, închis de primarul Ion Ceban

197
(reînnoit 20:39 25.11.2019)
Pretorul sectorului Buiucani al capitalei, Vadim Brânzaniuc, a vorbit în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei Chișinău despre construcțiile ilegale care au fost sau urmează să fie suspendate.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. În locul șantierului de pe strada Calea Ieșilor 55, care a fost închis săptămâna trecută de primarul capitalei Ion Ceban, va fi amenajat un scuar. 

Despre asta a anunțat astăzi pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei. 

Edilul a dispus verificarea tuturor șantierelor din Chișinău, iar cele care nu corespund normelor legale în vigoare ar urma să fie închise. 

Ion Ceban i-a dat lui Vadim Brânzaniuc termen de o săptămână pentru a prezenta soluții în cazul tuturor construcțiilor ilegale din sectorul Buiucani. 

„Toate deciziile trebuie să fie luate în strictă concordanță cu legislația, iar haosul din construcții care a existat până în prezent să fie eliminat”, a subliniat Ion Ceban.

La rândul său, pretorul a precizat că în cazul unor șantiere abandonate de mai mult timp vor fi revalorificate terenurile. Pe aceste loturi de pământ ar putea fi construite grădinițe sau terenuri de sport. 

197
Tagurile:
scuar, Ion Ceban, Buiucani, Calea Ieșilor, șantier de construcție
Tematic
Schimbare radicală la achiziția unui apartament aflat în construcție
Ce trebuie să știți dacă ați procurat apartament într-un bloc aflat în construcție


Загрузка...