Salvatori, foto de arhivă

Salvatorii oferă noi detalii în cazul bărbatului urcat pe pilonul de înaltă tensiune

700
(reînnoit 20:57 23.11.2019)
Pompieri și salvatori participă la o amplă operațiune de salvare a bărbatului urcat pe un pilon de electricitate. Nici la această oră acesta nu a fost coborât.

Chișinău, 23 nov – Sputnik. Douăzeci și șase de salvatori și pompieri cu șase unități de tehnică încearcă în continuare să-l salveze pe bărbatul care a urcat pe un pilon de înaltă tensiune. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, bărbatul urcat la 35 de metri înălțime amenință că se va arunca în gol.

Intervenția pompierilor și salvatorilor a început în jurul orei 12.00 și continuă și acum.

După mai multe ore de discuții cu bărbatul, acesta a rămas la înălțime refuzând orice asistență. Angajații IGSU au desfășurat și o pernă cu aer pentru a securiza zona”, precizează serviciul de presă al IGSU.

Amintim, pilonul de înaltă tensiune a fost deconectat de la energia electrică, pentru a evita electrocutarea persoanelor. Astfel, mai multe blocuri din sectorul Râșcani și Buiucani au rămas temporar fără energie electrică.

Cine este bărbatul care a lăsat Chișinăul fără energie electrică - Foto>>>

Incidentul s-a întâmplat pe strada Montana nr.30 din sectorul Râșcani, municipiul Chișinău. Pretorul sectorului Râșcani, Viorel Melnic, care se află la faţa locului, a spus că și rudele, și psihologul încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare, dar fără rezultat.

700
Tagurile:
IGSU, Salvatori, Pompieri, tentativă de suicid, piloni
Tematic
Circulația transportului public electric a fost restabilită - Foto
Momentul în care salvatorii încearcă să salveze bărbatul urcat pe pilon – Video


Загрузка...