Troleibuz

Trafic redirecționat în Centrul Chișinăului: Cum va circula transportul

512
Circulația rutieră va fi suspendată timp de aproape două zile la intersecția a două străzi din Centrul Capitalei - 31 August 1989 și Aleksandr Pușkin. Linia de troleibuz nr. 12 va fi suspendată.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. La sfârșitul zilei de vineri, 8 noiembrie, de la ora 24:00, va fi sistată circulația rutieră la intersecția str. 31 August 1989 - str. Aleksandr Pușkin.

Traficul rutier pe această arteră va rămâne oprit până duminică seara, 10 noiembrie, ora 17:00.

Sistarea circulației a fost necesară în contextul lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI) - str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun, potrivit Primăriei Chișinău.

Conducătorii auto care traversează respectivele cartiere sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară ori să ocolească zona respectivă.

Primăria anunță cum va fi redirecționat transportul public.

Traseul liniei de troleibuz nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul troleibuzului nr. 7 se scurtează până la str. Albișoara (stația „Circul").

Liniile de troleibuz nr. 10 și nr. 24 se modifică după cum urmează: de pe str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Aleksandr Pușkin și în continuare conform traseelor stabilite.

Linia de troleibuz nr. 12 se suspendă.

Itinerarul troleibuzului nr. 25 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe străzile București, str. Al. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarele troleibuzelor nr. 30 și nr. 31 se prelungește până la Piața Dimitrie Cantemir.

Itinerarul liniei de troleibuz nr. 32 se scurtează până la str. Columna.

Traseul autobuzului nr. 26 se modifică după cum urmează: în direcția Sectorului Râșcani - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarele microbuzelor nr. 101 și nr.103 se modifică după cum urmează: de pe str. 31 August 1989 pe străzile Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, str. București și în continuare conform traseelor stabilite.

512
Tagurile:
transportul public, chișinău, Traficant
Tematic
Putin va salva casa-muzeu Pușkin din Chișinău - detalii
Pronosticuri sumbre pentru Chișinău. Ce se va întâmpla în câțiva ani


Загрузка...