ANTA

Mai mulți șoferi au pățit asta: Vezi ce a făcut Poliția de Frontieră și ANTA

247
(reînnoit 20:38 06.11.2019)
Mai mulți conducători auto au fost documentați de angajații Poliției de Frontieră și Agenția Națională de Transport Auto.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Poliția de Frontieră și ANTA au desfășurat acțiuni comune pe linia prevenirii și combaterii transportului ilicit de persoane și mărfuri.

Ca urmare, în weekend-ul trecut mai mulți șoferi au fost documentați și amendați pentru încălcarea regulilor de transportare. În toate cazurile semnalate au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției.

Poliția de Frontieră
© Photo : Ion Strungaru / Poliția de Frontieră

Totodată, într-un caz s-a acționat în baza unor informații, conform cărora persoane în grad de rudenie efectuau curse internaționale, încălcând normele de transportare a călătorilor.

Astfel, echipa mixtă a realizat filtre de control în apropierea punctului de trecere a frontierei Leușeni-Albița, itinerarul pe care operau șoferii suspecți. În rezultat, două mijloace de transport pe care exista informația au fost identificate în trafic și supuse verificărilor de rigoare.

Pentru constatarea încălcării regulilor de transportare, fiind depistați printre pasageri și călători care urmau să fie transportați ilegal, conducătorii auto s-au ales cu amenzi în mărime de 10 mii de lei și suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pe parcursul a jumătate de an.

247
Tagurile:
amenzi, ANTA, Politia de Frontiera, soferi, Moldova
Tematic
Șoferii de curse interurbane, trași pe dreapta de inspectorii de patrulare, ANTA și fisc
Polițiștii au rămas mască: Doi tineri au făcut asta în zona de frontieră


Загрузка...