Calorifer, căldură

În Chișinău a început sezonul de încălzire: Dispoziția primarului interimar

345
(reînnoit 19:39 21.10.2019)
În Chișinău s-a dat startul sezonului de încălzire. Din 21 octombrie, mai multe obiective din sfera educației și spitale au fost conectate la sistemul centralizat. Blocurile de locuit pot primi căldură dacă serviciul este solicitat în mod expres de gestionari.

CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. Primarul general interimar al Chișinăului, Adrian Talmaci, a dispus luni, 21 octombrie, începerea sezonului de încălzire 2019-2020.

Primarul interimar a emis dispoziția în acest sens după ce pe parcursul a trei zile consecutive, între orele 18:00 și 06:00, valorile termice exterioare au înregistrat o medie de 10 grade Celsius.

Pentru început, agentul termic va fi livrat obiectivelor din sfera educației și instituțiilor medicale - grădiniţe, şcoli, gimnazii, licee, şcoli-internat şi spitale.

Deja în ziua de luni, 21 octombrie, au fost conectate la sistemul centralizat de încălzire instituțiile de educație timpurie din sectoarele Centru, Râșcani și, parțial, Ciocana.

Totodată, grădinițele din sectoarele Botanica și Buiucan urmează să fie asigurate cu căldură pe parcursul zilei de marți, 22 octombrie.

Blocurile de locuinţe pot fi conectate la sistemul centralizat de încălzire, dacă acest lucru îl solicită gestionarii fondului locativ.

Societățile pe acțiuni „Termoelectrica” și „Apă-Canal Chișinău” urmează să asigure conectarea obiectivelor fondului locative municipal la sistemul centralizat de termoficare, conform contractelor încheiate, se arată în dispoziția semnată de Adrian Talmaci.

345
Tagurile:
dispoziţie, sezonul de încălzire, Chișinău
Tematic
Termoelectrica: încălzirea autonomă – „bombă” montată în apartament


Загрузка...