Maia Sandu

Ultima oră: Sandu convoacă ședință de urgență la MAI după accidentul de la Buiucani

2262
(reînnoit 19:05 30.09.2019)
Premierul Maia Sandu convoacă ședință de urgență la MAI după tragicul accident din sectorul Buiucani din Capitală

CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Premierul Maia Sandu convoavă ședință de urgență la MAI după tragicul accident care s-a produs astăzi în sectorul Buiucani din capitală.

”Am dispus convocarea unei ședințe de urgență, astăzi, la Ministerul Afacerilor Interne pentru a clarifica circumstanțele producerii accidentului, pentru a informa publicul despre toate aspectele și pentru a mobiliza suportul maxim de care au nevoie răniții și familiile celor afectați de această tragedie”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.

Sandu a precizat că acest accident teribil a lovit zeci de familii și a cutremurat întreaga țară.

”Sunt profund îndurerată și îmi exprim condoleanțele pentru familiile și prietenii victimelor acestui accident. Suntem cu gândul la persoanele grav rănite, care luptă în aceste clipe pentru propria viață, alături de medicii de la urgență”, a mai precizat premierul.

Totodată, premierul a subliniat că ”Moldova e o țară în care riscul de accident e mult prea mare. Șoferi care încalcă regulile grav și pun viața altora în pericol evită pedeapsa și retragerea dreptului de a conduce, folosindu-se de corupția din sistemul de justiție”.

2262
Тема:
Viața în Chișinău (210)
Tematic
Imagini de la cumplitul accident din strada Alba Iulia, Chișinău
Filmul teribilului accident din sectorul Buiucani al Capitalei - Foto


Загрузка...