Viță de vie

Focuri de armă într-o plantație de viță de vie: Ce s-a întâmplat - Detalii

132
(reînnoit 11:44 23.09.2019)
Un paznic a fost agresat de doi bărbați care au intrat într-o plantație de viță de vie pentru a fura struguri.

CHIȘINĂU, 23 sept - Sputnik. Împușcături într-o plantație de viță de vie din Sângerei. Ofițerului de presă al Poliției din Sângerei, Ina Moscaliuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că un paznic de 56 de ani a încercat să oprească doi bărbați care au venit la furat struguri, dar a fost agresat de aceștia.

Hoții au venit la furat cu o motocicletă de culoare neagră. Paznicul s-a apropiat de ei și i-a îndemnat să părăsească plantația. aceștia însă nu au ținut cont de cuvintele bărbatului, amenințându-l și agresându-l fizic. Unul dintre ei l-a lovit pe paznic cu pumnii în regiunea capului. Acesta s-a ales cu mai multe traumatisme.

Mai mult decât atât, unul dintre hoți a scos o armă de vânătoare din atașul motocicletei și a împușcat într-un câine, provocându-i o plaga la laba stângă din față. 

Poliția a mers la fața locului și, în scurt timp, a identificat făptașii. Este vorba despre doi bărbați, de 37 și 51 de ani, ambii locuitori ai satului Prepelița, raionul Sângerei. La moment au loc acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore.

132
Tagurile:
vita de vie, Plantație, arma, Focuri
Tematic
Producătorii de struguri sunt disperați: Ce se va întâmpla cu recolta din acest an – Video


Загрузка...