Parlament

Parlamentul a mai votat o lege care ar trebui protejeze sănătatea populației

102
(reînnoit 12:18 19.09.2019)
Parlamentul a stabilit norme privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman.

CHIȘINĂU, 19 sept – Sputnik. Deputații de la Chișinău au votat, astăzi, în lectură finală, proiectul de lege privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman. Documentul a fost susținut cu votul a 56 de deputați.

Proiectul de lege privind subprodusele de origine animală și produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman stabilește norme de sănătate publică și de sănătate animală referitoare la subproduse de origine animală și produse derivate care nu sunt destinate consumului uman.

Scopul proiectului constă în consolidarea cadrului juridic și instituțional în domeniul organizării și desfășurării proceselor ce vizează subprodusele de origine animală sau produsele derivate, care nu sunt destinate consumului uman, pentru a preveni și a minimiza riscul afectării sănătății publice și a celei animale generat de aceste produse și, în special, pentru a proteja siguranța lanțului alimentar și furajer.

102
Tagurile:
lege, deseuri, deputat, Parlament
Тема:
Parlamentul Moldovei – dezbateri, proiecte și legi (91)
Tematic
Deșeurile de la fundul mării, ca locuințe pentru vietățile de acolo – Video
Pericol trecut sub tăcere în Moldova: Deșeul de 10 ori mai toxic decât pungile din plastic


Загрузка...