Доступ запрещен полиция

Lucruri sinistre, la Ștefan Vodă: Grădină "plantată" cu cadavre foto

3276
(reînnoit 17:25 13.09.2019)
Până și procurorii și polițiștii au rămas oripilați de ceea ce se întâmplă într-un sat din Ștefan Vodă: două omoruri, comise la distanță de doar patru zile, iar cadavrele îngropate în aceeași grădină.

CHIȘINĂU, 13 sept – Sputnik, Sergiu Praporșcic. Vineri, 13 septembrie 2019, procurorii, în comun cu ofițerii de poliție din raionul Ștefan Vodă, au depistat, într-un sat din acest raion, cadavrul unui bărbat anterior declarat dispărut fără veste, îngropat în aceeași grădină în care a fost îngropată și victima unui alt omor comis luni, 9 septembrie, caz mediatizat și de presă.

Grădina plantată cu morți
© Photo : : poliția Ștefan Vodă
Grădina plantată cu morți

Și-a îngropat victima cu cuțitul înfipt în spate

Făptașul era în stare de ebrietate, la domiciliul său, unde în urma unui conflict cu victima cu care era în relații ostile, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuțit și o piatră. Victima a decedat la locul faptei. Ulterior, cadavrul a fost îngropat de către agresor în grădina acestuia. Cadavrul a fost depistat cu un cuțit înfipt în spate și cu un odgon metalic în jurul gâtului.

Cum au ajuns două cadavre să fie îngropate în aceeași grădină

Pentru ca să asigure caracterul deplin al urmăririi penale, procurorii le-au solicitat ofițerilor de poliție să verifice dacă au fost implicate și alte persoane în comiterea omorului. În context, a fost obținută informația că în aceeași grădină a mai fost îngropat un cadavru, fapt care s-a adeverit. Mai mult, este cunoscută și identitatea acestei persoane, care anterior fusese declarată dispărută.

Potrivit datelor preliminare, bănuitul în omorul celei de-a doua victime este o rudă apropiată a primei victime, cadavrul căreia  a fost îngropat în aceeași grădină.

La această etapă se întreprind toate acțiunile de urmărire penală posibile pentru elucidarea minuțioasă a ambelor cauze penale. Procuratura va reveni cu detalii în lumina garanțiilor procedurale de care părțile beneficiază.

3276
Tagurile:
cadavre, plantat, gradina, Stefan Voda, sinistru


Загрузка...