Tesla

Doarme la volan în timp ce mașina se deplasează cu 90 de kilometri pe oră - Video

433
(reînnoit 16:44 11.09.2019)
Șoferul și pasagera de pe bancheta din față au adormit în timp ce mașina se deplasa pe autostradă cu 90 de kilometri pe oră.

CHIȘINĂU, 12 sept - Sputnik. Un bărbat a adormit în timp ce conducea mașina. În acel moment autoturismul se deplasa pe autostradă cu o viteză de 90 de kilometri pe oră. Norocul șoferului, dar și al pasagerei, care și ea dormea dusă, a fost că mașina în care se aflau era de model Tesla, dotată cu funcția autopilot. 

Imaginile în care cei doi dorm au fost surprinse de un șofer pe o autostradă din Newton, din statul american Massachusetts. Acesta a încercat să-l trezească pe şoferul adormit, claxonând, însă fără succes.

Nu se cunoaște dacă cei doi au provocat vreun accident sau dacă s-au trezit și și-au continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Producătorii maşinilor Tesla au anunţat că deşi autoturismele au funcţia autopilot, șoferii trebuie să rămână atenți la trafic. Anterior, un bărbat, care la fel a adormit la volan, și-a pierdut viața, după ce maşina sa de model Tesla a fost implicată într-un accident.

433
Tagurile:
video, masina, volan
Tematic
Îngrozitor: Un automobil Tesla a luat foc şi a explodat în Moscova - Trei victime (Video)


Загрузка...