Reținere

Rușinos: Ce i-a făcut un tânăr din Criuleni unei femei de 66 de ani - momentul reținerii

3024
Un tânăr de 25 de ani din raionul Criuleni riscă mai mulți ani de pușcărie - iată ce i-a făcut unei femei de 66 de ani din comuna Ciorescu.

CHIȘINĂU, 11 sept - Sputnik. Un tânăr de 25 de ani din raionul Criuleni a fost reținut de polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei. Acesta este cercetat penal pentru furt din locuința unei femei de 66 de ani.

Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc la sfârșitul lunii iulie. O femeie de 66 ani din comuna Ciorescu a alertat oamenii legii că din locuință i-au fost furate mai multe bunuri materiale.

Hoțul a furat tehnică de uz casnic, 12 sticle de băutură alcoolică și alte bunuri materiale. Prejudiciul fiind estimat la 31 de mii 680 de lei.

Ulterior, în cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția. Acesta a declarat că o parte din bunurile furate le-a vândut. Totodată, Poliția precizează că tânărul a mai fost judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Bărbatul riscă o amendă de la 32 de mii 500 la 67 de mii 500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

3024
Tagurile:
video, tanar, rusinos
Tematic
Femeie curajoasă: A imobilizat cu sânii un hoț ghinionist - VIDEO
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video


Загрузка...