Punctul comun de trecere a frontierei de stat Palanca

A urcat în mașină fără bănuiască nimic: Pățania unei domnișoare de 25 de ani

1653
(reînnoit 13:41 26.08.2019)
O chișinăuiancă a urcat la volanul unui Nissan Qasqai fără să bănuiască ce avea să i se întâmple la punctul de trecere Palanca - iată pățania domnișoarei de 25 de ani.

CHIȘINĂU, 26 aug - Sputnik. O femeie din Capitală a fost reținută de polițiștii de Frontieră în timp ce încerca să treacă granița țării cu un permis auto falsificat.

”La sfârșitul săptămânii trecute, pentru formalitățile de ieșire din țară prin punctul de trecere Palanca, la volanul unui Nissan Qasqai, s-a prezentat o locuitoare a municipiului Chișinău în vârstă de 25 de ani. Polițiștii de frontieră au observat că permisul de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile bulgare, nu corespund unui act autentic”, informează Poliția de Frontieră printr-un comunicat.

În cadrul audierilor, tânăra a mărturisit că nu cunoștea că are permisul falsificat. Totodată, ea a recunoscut că a obținut actul cu ajutorul unui cetățean al României.

Oamenii legii precizează că pentru a-și putea continua călătoria, la volanul mașinii a urcat o altă persoană care o însoțea și care deținea un permis valabil.

1653
Тема:
Viața în Moldova (182)
Tematic
Postul de la Palanca, deschis pentru toate categoriile de autovehicule


Загрузка...