Un smartphone

Când vom scăpa de tarifele de roaming cu România: Iată ce spun autoritățile

254
(reînnoit 16:10 20.08.2019)
Tarifele de roaming cu România ar putea fi eliminate în scurt timp sau, cel puțin, reduse substanțial. Despre asta au discutat membrii Guvernului de la Chișinău cu omologii lor de la București.

CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. Tarifele de roaming cu România ar putea fi eliminate sau reduse. Discuții la acest subiect au avut loc astăzi între ministrul de Externe și cel al Economiei din Republica Moldova cu reprezentanții Guvernului de la București.

iPhone X
© Sputnik / Александр Вильф

Despre aceasta a anunțat cu câteva minute în urmă, pe o rețea de socializare, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicolae Popescu.

Acesta spune că în cadrul unei video conferințe au analizat „paşii concreți pentru ca cetăţenii din ambele ţări să nu mai plătească sume foarte mari pentru aceste servicii de telefonie”.

Totodată, Popescu spune că „dincolo de comunitatea de limbă și cultură cu România, vrem şi o comunitate de infrastructură, transport şi telecomunicaţii, lucru care ne va ancora ireversibil în spațiul european”, a scris pe Facebook Nicolae Popescu.

Ministrul spune că autoritățile de la Chișinău sunt gata să avanseze cât mai rapid pentru obţinerea acestor facilităţi.

254
Tagurile:
telefonie mobilă, Tarife, Romania, Roaming


Загрузка...