Reținere, imagine de arhivă

Un polițist s-a făcut de râs: Procuratura oferă detalii

3646
(reînnoit 16:40 23.07.2019)
Un ofiţer de poliție a fost reţinut în această dimineață de oamenii legii – Procuratura a oferit mai multe detalii pe acest caz.

CHIȘINĂU, 23 iul – Sputnik. Procuratura Capitalei, de comun cu angajaţii SPIA al MAI, au reţinut în dimineaţa zilei de astăzi un ofițer principal de sector din cadrul Inspectoratului de Poliție Centru al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Acţiunile ilegale ale poliţistului au fost documentate începând cu luna octombrie 2018 și până în prezent. Oamenii legii au constatat în acţiunile inculpatului elementele constitutive ale infracţiunii de corupere pasivă.

Potrivit Procuraturii, ofiţerul principal de sector este bănuit de extorcarea şi primirea, în mai multe tranşe, a sumei de 10 mii de lei de la un întreprinzător specializat în curăţarea covoarelor. Pentru 10 mii de lei, ofițerul de sector urma să mușamalizeze încălcările depistate în cadrul activității omului de afaceri.

În această dimineaţă au avut loc percheziții în biroul de serviciu, la domiciliul și în automobilul angajatului Poliției, acesta fiind reţinut pentru 72 de ore.

Dacă va fi găsit vinovat, inculpatul riscă închisoare de la cinci până la zece ani cu amendă de până la 400 mii lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la șapte până la zece ani.

3646
Tagurile:
corupere pasiva, ofiter, Chisinau, Moldova
Тема:
Viața în Moldova (218)
Tematic
Rușinos: Iată ce i-a făcut un bărbat unei domnișoare de 16 ani - Video
Rușinos: Iată ce le făcea producătorilor de carne un medic veterinar de la ANSA
Rușinos: Iată ce i-au făcut doi tineri unui bărbat de 65 de ani - Video
Rușinos: Un bărbat i-a făcut asta unei angajate de la o grădiniță din Capitală - Video
Rușinos: Iată ce au făcut doi minori ziua în amiaza mare - Video


Загрузка...