Tînără în camera de duș

Japoneza Yoshino, fata care știe îmbine utilul cu plăcutul - (Galerie Foto 18+)

552
(reînnoit 09:25 23.05.2019)
Japoneza Yoshino știe să îmbine utilul cu plăcutul, chiar dacă acest plăcut și util este la limita moralității și a decenței. Oricum, fanilor le-a plăcut enorm ceea ce face ea.

CHIȘINĂU, 22 mai - Sputnik. Shihomi Yoshino din Japonia, cunoscută pentru publicarea unor fotografii licențioase pe rețelele de socializare, a reușit să capteze atenția unei părți importante a publicului online printr-o postare neobișnuită, informează SoraNews24, citat de sputniknews.com.

În loc să-i atragă pe fani cu imagini provocatoare, i-a invitat să se uite la baia personală, unde îi așteaptă cu "pește" adevărat.

​Apoi a continuat să publice fotografii cu ea dezgolită, dar „înfrumusețată” cu pește uscat, aparent chiar folosind una dintre fotografii ca noua sa imagine de profil.

​Potrivit presei, Yoshino a spus că asta nu este doar un fel de publicitate pentru că, de fapt, ea "are o pasiune adevărată pentru pește și pescuit".

​Și în timp ce unii se întrebau cum miroase baia din cauza peștilor de acolo, Yoshino a explicat că nu este o problemă deoarece "ea a preparat bine pește în prealabil".

"Îndepărtați toți solzii și biții însângerați din jurul coloanei vertebrale, folosiți o periuță de dinți pentru a îndepărta toate bucățile inutile, apoi lăsați peștele într-un litru de apă cu 150 de grame de sare, două linguri de zahăr și niște ierburi (de această dată am folosit frunze de dafin și busuioc) înainte de a lăsa peste noapte pentru marinare", a menționat ea.

552
Tagurile:
foto, reteta, peste, Japonia
Tematic
Moldoveanca Cristina Ich arată demențial de sexy - jură că nu are operații estetice - Foto
Imagini incendiare: Cele mai sexy și mai bogate antrenoare de fitness pe Instagram
Incendiar: Noul sexy-înger al „Victoria's Secret” este din Ungaria - Video/Foto
Blayze Williams, cea mai sexy șoferiță de TIR: „Sunt printre ai mei”
Cea mai sexy femeie din Rusia: Miss Rusia 2019 - galerie foto, imagini fierbinţi
Justiţie

A fost stabilită data Adunării Generale a Procurorilor: Iată când va avea loc întrunirea

0
(reînnoit 10:42 28.05.2020)
În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Superior al Procurorilor a fost luată decizia ca în data de 1 iulie să fie organizată Adunarea Generală a Procurorilor.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Membrii Consiliului Superior al Procurorilor, cu vot unanim, au luat decizia ca în data de 1 iulie să fie organizată Adunarea Generală a Procurorilor. La întrunire urmează să fie discutate mai multe subiecte. 

”Se va discuta despre condițiile de examinare a contestațiilor, alegerea membrilor procurori și a suplianților acesta în Colegiul pentru selecția și Cariera Procurorilor, Colegiul de Evaluare a Performanțelor Procurorilor și Colegiul de Disciplină și Etică. În dependență de situația care va fi în stat, așa se va conforma și Consiliul Superior al Procurorilor cu convocarea Adunării Generale”, Angela Motuzoc, a menționat șefa Consiliului Superior al Procurorilor.  

Decizia privind data organizării Adunării Generală a Procurorilor urmează să fie publicată pe pagina web a Procuraturii Generale și a Consiliului Superior al Procurorilor.

Această hotărâre poate fi contestată. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Procurori
Tematic
Procuratura, în regim special: Cinci zile de odihnă pentru procurori  
A semănat discordie: Cum a reușit Morari să-i facă pe procurori și judecători să se certe


Загрузка...
Parc

Cum arată parcul ”La Izvor”: Lucările de reamenajare sunt pe ultima sută de metri - Foto

79
(reînnoit 09:39 28.05.2020)
Lucrările de reamenajare a parcul ”La Izvor” sunt pe ultima sută de metri. Muncitorii amenajează stadionul destinat pentru fotbal de plajă.

CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. O nouă față a parcului ”La Izvor”. Potrivit primarului Capitalei, Ion Ceban, lucrările de reamenajare a spațiului sunt efectuate în proporție de 60 la sută. Muncitorii sunt la etapa de instalare a tribunelor pe stadionul din parc. Acesta are o capacitate de 1100 de locuri și după amenajare oamenii vor putea juca fotbal de plajă.

”Cheltuielile pentru construcția stadionului sunt acoperite de Federația Moldovenească de Fotbal şi FIFA”, a precizat primarul Ion Ceban. 

80% din cheltuielile vor fi acoperite de Federația Internațională de Fotbal, restul de 20% fiind suportate de Federația Moldovenească de Fotbal. O decizie privind darea în arendă pe 25 de ani a terenului de 0,7 hectare pentru stadion, a fost aprobată anterior de Consiliul municipal Chișinău.

Reamenajarea parcului ”La Izvor”
Stadion din parcul ”La Izvor” pentru praticarea fotbalului de plajă

În apropierea stadionului de fotbal pe plajă vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport. Este vorba de minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii.

Reamenajarea parcului ”La Izvor”
Stadion din parcul ”La Izvor” pentru praticarea fotbalului de plajă

La fel, acolo va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști. Aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban. Proiectul integral urmează să fie definitivat până la sfărşitul lunii iulie.

Reamenajarea parcului ”La Izvor”
Stadion din parcul ”La Izvor” pentru praticarea fotbalului de plajă

Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani al Capitalei va fi reamenajat până la sfârșitul acestui an. Cel puțin asta ne-au promis autoritățile municipale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

79
Tagurile:
la sută, lucrări, Parcul La Izvor
Tematic
Uimitor cum va arăta Parcul „La izvor”! Primarul Ion Ceban a oferit detalii – Foto


Загрузка...