Ambulanță

Un pacient a fost bătut cu cruzime de mai mulți agenți de pază în ambulanță Video

497
(reînnoit 10:10 09.04.2019)
Un pacient în stare de ebrietate a fost lovit cu brutalitate de mai mulți agenți de pază.

CHIȘINĂU, 9 apr – Sputnik. Pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care un pacient din ambulanță este bătut de mai mulți agenți de pază. Cazul a fost filmat de un internaut. În baza înregistrărilor video Inspectoratul de Poliție a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție municipiului Chișinău s-a autosesizat.

La fel, administrația Spitalului Municipal ”Sfânta Treime” a venit cu un comunicat de presă. Potrivit medicilor, în data de 7 aprilie, la ora 16:00, la spitalul ”Sfânta Treime”, a fost transportat cu o ambulanță un bărbat în stare avansată de ebrietate.

În fișa de însoțire completată de către echipă, sunt înregistrate date despre comportamentul agresiv al acestuia.

Individul a încercat să-l lovească pe medicul care a venit să-l consulte. Medicii au chemat agentul de pază al serviciului specializat cu care spitalul are relații contractuale.

La fel, la fata locului a venit și serviciului operativ din cadrul serviciului de pază. Între timp, pacientul a fost consultat de către medicul toxicolog cu estimarea necesității internării acestuia în altă instituție medicală. Pacientul, însoțit de membrii echipei de urgență și serviciul operativ al serviciului de pază a părăsit instituția. În imaginile publicate de către mass-media nu este prezent niciun angajat al spitalului ”Sfânta Treime”. Conducerea  instituției medicale a solicitat explicațiile de rigoare de la compania de pază.

497
Tagurile:
paza, agent, cruzime, pacient
Tematic
Încă un pod cu mare ghinion în Capitală: A fost ucis chiar de ambulanță – Video


Загрузка...