Poliţia, acces interzis, foto de arhivă

Poliţia, nevoită aplice gaze lacrimogene: Incident grav în Capitală

427
(reînnoit 09:16 07.04.2019)
Un individ agresiv a fost potolit cu greu la Botanica, dor după ce poliţistul a aplicat gaze lacrimogene.

CHIŞINĂU, 7 apr – Sputnik. Un individ agresiv a fost încătușat de un inspector al INP, după ce a lovit un tânăr pe care l-a lăsat fără cunoştinţă.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, incidentul a avut loc sâmbătă, 6 aprilie, pe strada Muncești din Capitală. Un inspector de patrulare a observat un bărbat care lovea cu picioarele, din toate puterile, în ușa unui automobil parcat în curtea casei. Ulterior, bărbatul și-a continuat drumul. La intersecția străzilor Pandurilor cu Muncești, acesta a observând un grup de tineri şi s-a apropiat de el. Individul i-a aplicat prin surprindere o lovitură unuia dintre tineri, acesta cazând şi pierzându-și cunoștința.

Pentru a-l imobiliza pe bărbatul agresiv care nu s-a conformat cerințelor inspectorului, încercând chiar să-l agreseze, angajatul INP a fost nevoit să aplice gaze lacrimogene.

În scurt timp, la fața locului au intervenit ambulanța dar și un echipaj al BPRO care primise o plângere din partea unor locuitori din zonă. Astfel, oamenii au spus că bărbatul mai deteriorase anterior trei automobile, unul dintre proprietari având și dovezi video.

Făptașul a fost condus la IP Botanica pentru documentare.

Amintim că INP a anunţat printr-un comunicat că va intensifica în weekend patrularea pe drumurile din ţară, dar şi pe străzile din Capitală, pentru a supravegherea circulației rutiere, dar și pentru menținerea ordinii publice şi prevenirii infracțiunilor.

427
Tagurile:
INP, agresiv, capitala, gaze lacrimogene, politia
Tematic
Important pentru șoferi: Anunț de ultimă oră făcut de INP
Vin zile grele pentru şoferi: Anunţ important făcut de INP


Загрузка...