Captura de droguri, foto de arhivă

Afacere cu droguri, deconspirată de polițiști: Un avocat printre consumatori - Foto

145
(reînnoit 10:08 01.04.2019)
Un grup criminal care comercializa droguri a fost deconspirat de oamenii legii.

CHIȘINĂU, 1 apr – Sputnik. Oamenii legii au deconspirat activitatea unui grup criminal specializat în creșterea, păstrarea și comercializarea în Chișinău și suburbii a drogurilor. Pe parcursul documentării au fost identificate mai multe persoane care făceau parte din gruparea criminală organizat.

Acestea aveau rolurile bine determinate. Oamenii legii au identificat persoanele care comercializau, dar și mai multe persoane care procurau droguri pentru a le consuma. În data de 25 martie curent, procurorii PCCOCS în comun cu ofițerii de investigații a INI au efectuat un șir de percheziții la domiciliile persoanelor implicate în schema infracțională. Astfel, au fost ridicate droguri de tip marijuana în cantități deosebit de mari.

În acest caz au fost reținute două persoane cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani. Acestea au fost arestate pentru 30 de zile. Este de menționat faptul că printre consumatorii de droguri a fost identificat și un avocat care și-a recunoscut vina și a predat benevol drogurile pe care le păstra asupra sa și în automobilul personal. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, făptuitorii riscă pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

145
Tagurile:
droguri, Afacere
Tematic
Cine sunt tinerii din țara noastră care consumă droguri. Medic: Părinții lor sunt distruși


Загрузка...