Constantin Țuțu și Beatrice Petrachi

Probleme în paradis: S-a despărțit sau nu Constantin Țuțu de iubita sa - Video

332
(reînnoit 12:27 29.03.2019)
De când nu mai este deputat, Constantin Țuțu nu ezită să publice filmulețe în care se distrează în cluburi sau la volanul unor mașini de lux.

CHIȘINĂU, 29 mart – Sputnik. Fostul deputat Constantin Țuțu știe să se distreze la maximum. Acesta a publicat pe Instagram imagini video în timp ce petrece alături de mai multe modele focoase. Este vorba de participante la concursul World Next Top Model.

Tânărul politician s-a distrat într-un club de fițe din Grecia, Glyfada. Acesta a băut vin și a fumat narghilea alături de o gașcă de tineri din care făcea parte Miss Grecia și Miss Portugalia. Constantin Țuțu a ținut să se laude pe Intragram și a postat câteva filmulețe din club. Din imagini se vede că tinerele focoase se simțeau bine în compania sportivului, zâmbeau și se distrau de minune.

Constantin Țuțu și Beatrice Petrachi
Constantin Țuțu și Beatrice Petrachi

Fostul deputat a făcut publică, cu ceva timp în urmă, relația sa de dragoste cu tânăra Beatrice Petrache. Nu se cunoaște dacă cei doi mai sunt sau nu împreună, întrucât Țuțu merge în cluburi de unul singur. Pentru prima data s-a aflat că cei doi sunt împreună atunci când Beatrice a împlinit 20 de ani.

Contacta de Perfecte.md, tânăra a spus: „Dacă sincer, primesc foarte multe întrebări referitor la relația noastră, dar mă abțin să ofer detalii, întrucât am încercat sa ținem mereu relația noastră mai „ascunsa” de ochii și gura lumii. Nu pot să va ofer un răspuns concret, fiindcă aceasta este ceva foarte personal și confidențial și eu prefer sa țin absolut totul pentru mine sau în taină”.

332
Tagurile:
sa, iubita, Constantin Țuțu, Probleme
Tematic
Contantin Țuțu în pantaloni scurți și alături de o tânără: Vezi ce mesaj a scris deputatul
Brunetă și cu picioarele lungi: Vezi cum arată iubita deputatului Constantin Țuțu - Foto


Загрузка...