Mașină parcată pe trecerea de pietoni Chișinău

Le-a scuipat în față și pietonilor, și polițiștilor: Fapta unui șofer din Capitală - Foto

950
(reînnoit 13:29 20.03.2019)
Tupeul și nesimțirea unor șoferi din Chișinău nu are margini: ei parchează neregulamentar chiar dacă fapta lor ar putea să facă victime.

CHIȘINĂU, 20 mart – Sputnik, S.P. Să vezi și să nu crezi: Un șofer și-a parcat mașina chiar în fața trecerii de pietoni la ieșirea de pe drumul cu sens giratoriu din Piața Dimitrie Cantemir din Chișinău. Mai exact, el și-a parcat mașina chiar pe trecerea de pietoni de la intrarea pe strada Mitropolit Dosoftei.

Gestul acestui șofer iresponsabil poate avea consecințe grave, dat fiind că, din cauza mașinii parcate de acesta, șoferii care circulă pe banda a două ar putea să nu observe pietonii care traversează strada pe trecerea de pietoni. Mai ales dacă pietonii sunt copii, care nu se văd din dosul mașinii și care obișnuiesc să treacă strada fără a se asigura, crezând că, dacă sunt pe trecerea de pietoni, se află în afara oricărui pericol.

Vom menționa că marcarea sau staționarea neregulamentară a mașinii în fața trecerii de pietoni este cauza unui număr mare de accidente rutiere în care pietonii sunt victime.

Vom menționa că tupeul respectivului șofer este fără margini dacă el a recurs la acest gest chiar în perioada în care agenții Inspectoratului Național de Patrulare desfășoară o campanie de informare privind noua redacție a Regulamentului Circulației Rutiere la compartimentul „Opririi și staționării voluntare a unităților de transport”: polițiștii le explică șoferilor de ce nu trebuie să-și parcheze mașinile pe trotuar, iar respectivul își parchează mașina chiar pe trecerea de pietoni.

Mașină parcată pe trecerea de pietoni Chișinău
© Sputnik / Sergiu Praporșcic
Mașină parcată pe trecerea de pietoni Chișinău
Mașină parcată pe trecerea de pietoni Chișinău
© Sputnik / Sergiu Praporșcic
Mașină parcată pe trecerea de pietoni Chișinău

Este adevărat că în zona Pieței Dimitrie Cantemir este un mare deficit de locuri de parcare. Omenii von la serviciu și nu au unde să-și parcheze mașina. Dar asta, bineînțeles, nu este un motiv ca să o parcheze în fața trecerii de pietoni sau chiar pe trecerea de pietoni și să păună în pericol viața oamenilor.

950
Tagurile:
foto, capitala, trecere de pietoni, pietoni, politist, sofer
Tematic
Tânărul ucis de un polițist la piscina din Hâncești a fost împușcat din două arme
Crimă oribilă în Capitală: Un polițist și-a ucis soția și a aruncat cadavrul la gunoi
Fapta unui polițist din Cahul: Nimeni nu s-a așteptat la asta - Detalii
Fost polițist de frontieră, lider al unei grupări criminale – Detalii
Scandalos: Un polițist și-a bătut colega - imaginile video au ajuns pe internet
Polițist din Nisporeni, ucis în această dimineață - cum s-a întâmplat totul


Загрузка...