Supermarket

Îngrozitor: Iată cum este contrafăcută o băutură atât de savurată de moldoveni Video

386
(reînnoit 12:27 14.03.2019)
O grupare infracțională specializată în fabricarea și comercializarea clandestină a băuturilor alcoolice a fost destructurată de către ofițerii Serviciului Investigare Fraude Economice al Inspectoratului de Poliție Bălți. Surpriza neplăcută constă în faptul că aceasta contrafăcea una dintre cele mai preferate băuturi alcoolice tari din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 14 mart– Sputnik, S.P. Polițiștii au documentat un caz de punere în circulație a băuturilor alcoolice falsificate/contrafăcute, de către un grup de persoane din municipiul Bălți. În urma investigațiilor, ei au depistat și au anihilat o linie clandestină de îmbuteliere a divinului.

Oamenii legii au efectuat o percheziție la un depozit, unde a fost depistată o persoană de gen masculin, cu vârsta de aproximativ 35 ani, originar din municipiul Bălți, în timp ce îmbutelia divin "în condiții teribile", care urma să fie comercializat atât în Bălți, cât și în localitățile adiacente.

Respectiv, în urma efectuării cercetării la fața locului a depozitului menționat, au fost depistate și ridicate: aproximativ 200 litri de alcool contrafăcut; 40 de sticle cu volumul 0,5 litri de divin ,,Călărași” de 5 ani, deja îmbuteliat, și circa 500 timbre de acciz falsificate.

Marfa a fost ridicată, iar bărbații riscă amendă de până la 3000 de lei, cu confiscarea mărfii.

(VIDEO) De la Râbnița la Chișinău: Descoperirea care ia uimit pe polițiști>>>

Poliţia recomandă să cumpărați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol viața și sănătatea.

386
Tagurile:
video, moldoveni, bautura, contrafăcute, Contrafacut, ingrozitor
Tematic
Băutură periculoasă într-un club de fițe din Capitală: Iată ce au pățit nişte tinere
Ce băutură face bine pielii tale? Cercetătorii au găsit răspunsul
Dezgustător: Dacă privești acest film, n-ai să mai bei niciodată această băutură – Video


Загрузка...