Taxi

Îngrozitor: Taxiuri care ne pot ucide Iată ce au constatat polițiștii (Video)

832
(reînnoit 15:37 13.03.2019)
Prin Capitală circulă taxiuri care ne pun viața în pericol. Acestea au defecțiuni tehnice la dispozitivele de iluminare și semnalizare, iar unele sunt reutilate cu instalații de gaz, fără a avea autorizație.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Angajații Secției Supraveghere Transport şi Circulaţie Rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au efectuat verificări la agențiile de taxi în vederea evaluării stării tehnice a unităţilor de transport.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției de Poliție Chișinău, scopul acţiunilor întreprinse de către poliţişti este de a responsabiliza şoferii şi administratorii de rute să respecte regulile de exploatare a unităţilor de transport.

Polițiștii au verificat 35 de unități de transport ce prestează servicii de taxi. În urma verificărilor, oamenii legii au depistat un șir de încălcări cum ar fi: fisuri în parbriz, defecte la sistemul de iluminare, lipsa echipamentului necesar, numerele de înmatriculare nu corespund standardelor, reutilarea neautorizată cu instalații de gaz.

Polițiștii au întocmit șase procese-verbale și au aplicat amenzi de la 300 la 900 de lei și câte două puncte de penalizare.

În același timp, mecanicului unei firme i-a fost aplicată amendă de trei mii de lei pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice sau ecologice, precum şi a celor care nu sunt înmatriculate ori care nu au fost supuse controlului tehnic de stat.

Poliţia Capitalei continuă activităţile la acest compartiment pentru a asigura securitatea călătorilor în timpul deplasării, iar agenţii economici sunt atenţionaţi să respecte prevederile legale.

832
Tematic
Un taximetrist a rămas fără mașină după ce i-a fost pus cuțitul la gât – Foto
Incredibil: Un taximetrist, drogat la volan, a ucis un pieton și a fost lăsat în libertate
Accident chiar de dimineață în Capitală: Un taxi a intrat în plin într-un troleibuz


Загрузка...