Chișinău, bloc de locuințe

Belea pe capul a mii de proprietari de locuințe: Iată ce au fost obligați facă

494
(reînnoit 13:35 13.03.2019)
Doar în primele două luni ale anului curent, Serviciul Fiscal de Stat a înregistrat peste două mii de contracte de locațiune.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat continuă să desfășoare activități de aducere în cadrul legal a persoanelor fizice și juridice care oferă în chirie bunuri imobile cu scopul de a asigura un nivel înalt de conformare al acestora.

Astfel, pe parcursul lunilor ianuarie-februarie 2019, SFS a înregistrat 2 263 contracte de dare în locațiune/chirie/arendă a bunurilor imobile.

Totodată, pe parcursul lunilor menționate, au fost identificate 962 persoane fizice – proprietari, care transmit în chirie bunuri imobile și au fost demarate acțiuni de conformare. Inspectorii fiscali au efectuat controale de specialitate la 74 persoane fizice care oferă în locațiune bunuri imobile fiind calculate suplimentar la buget plăți de bază – 66,2 mii lei, penalități – 3,3 mii lei și amenzi – 12,1 mii lei.

Drept rezultat al acțiunilor întreprinse de SFS, în două luni ale 2019, 763 de persoane fizice s-au conformat la prevederile legislației în vigoare, bugetul fiind suplimentat cu 66,2 mii lei plăți de bază.

494
Tagurile:
contracte, locuinte, proprietari, Fisc
Tematic
Ați vândut un apartament sau casă? Notarii vor prezenta toate datele la Fisc
Fiscul s-a apucat de capul comercianților de flori: Iată ce se va întâmpla – Detalii


Загрузка...