Președintele Igor Dodon

Mesaj de 8 Martie al preşedintelui Igor Dodon - Video

107
(reînnoit 15:36 07.03.2019)
În ajun de 8 martie, președintele Igor Dodon a declarat că statul este cel care trebuie să protejeze și să susțină instituția familiei.

CHIȘINĂU, 7 mart - Sputnik. Statul trebuie să-și asume rolul de protector și susținător al familiei, femeilor și copiilor. O declarație în acest sens a fost făcută de șeful statului, Igor Dodon, în cadrul concertul de caritate, organizat de Fundația de Binefacere „Din Suflet”, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie.

”Protecția socială a mamelor, copiilor, precum și a familiilor numeroase este o prioritate pentru echipa prezidențială, din acest considerent am declarat anul 2019 - An al Familiei în Republica Moldova. Mi-am exprimat convingerea că anume statul trebuie să-și asume rolul de protector și susținător al familiei, femeilor și copiilor”, a declarat Dodon.

Totodată, președintele și-a exprimat recunoștința și respectul profund pentru devotamentul, înțelegerea și puterea de care dau dovadă femeile. Dodon a menționat că vor continua activitățile de sprijinire a mamelor cu mulți copii, prin intermediul Fundației „Din Suflet”, iar tuturor femeilor le-a dorit sănătate, optimism, prosperitate și sprijinul celor dragi.

107
Tagurile:
8 martie, video, familie, Dodon
Tematic
Patriarhul Kiril: Respingerea valorilor familiei duce civilizația în haos
Mai mulți copii, impozite mici: Rusia va cheltui miliarde pentru susținerea familiei


Загрузка...