Arest

A vrut scape un infractor de pușcărie, dar a ajuns și el după gratii Detalii

90
(reînnoit 13:33 05.03.2019)
I-ar fi promis libertate contra la 13 000 de euro. Atât ar fi estorcat un bărbat pentru a scăpa un infractor de pușcărie.

CHIȘINĂU, 5 feb – Sputnik. Un bărbat din Capitală a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție după ce ar fi pretins și primit 13 000 de euro de la un cunoscut pentru mușamalizarea unui dosar de căutare.

Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi cerut banii susținând că ar avea influență asupra procurorului de caz şi că-l poate determina pe acela să radieze din Registrul de căutare numele unui condamnat care ar fi părăsit țara până a fi încătuşat.

Deși a transmis întreaga sumă, bărbatul a rămas cu problema nerezolvată, ulterior adresându-se la CNA cu un denunţ. În urma acumulării materialului probatoriu, intermediarul a fost reținut pe un termen de 72 de ore, iar dacă va fi  găsit vinovat acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau o amendă de până la 50 de mii de lei.

În prezent, ofițerii CNA efectuează percheziții la domiciliul bănuitului pentru a găsi probe suplimentare care ar confirma acțiunile infracționale ale acestuia. Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

90
Tagurile:
gratii, puscarie, infractor
Tematic
Infractor extrem de periculos în Capitală: Jefuia tinere cu un cuțit de construcții Video


Загрузка...