Центральный рынок

Îngrozitor: Iată ce riști cumperi la Piața Centrală din Chișinău - Foto

3335
O cantitate importantă de pește, transportat în condiții insalubre, urma să ajungă la Piața Centrală din Capitală pentru a fi vândut cumpărătorilor.

CHIȘINĂU, 5 mart – Sputnik. Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare, implicați în asigurarea bunei desfășurări a circulației rutiere pe strada Calea Basarabiei din Capitală, au oprit un automobil de model „Mercedes”.

La volanul mijlocului de transport se afla un bărbat de 36 de ani, locuitor al satului Hârjauca, raionul Călărași. În urma verificării automobilului, inspectorii de patrulare au depistat circa două tone de pește viu, transportat în condiții antisanitare, fără acte de însoțire și proveniență. Bărbatul le-a spus polițiștilor că peștele urmează să fie comercializat în Piața Centrală din Chișinău.

Conducătorul auto a fost condus la Inspectorul de poliție pentru documentare și stabilirea circumstanțelor. Conform legislației în vigoare, dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfurilor, fără dovada originii şi a provenienței lor, șoferul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.

Inspectoratul Naţional de Patrulare le recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spaţii improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar, sau în sistem de vânzare strada.

3335
Tagurile:
automobil, peste, ingrozitor, cumperi, Piata Centrala
Tematic
Scandalul cărnii injectate: Întreprinderea SRL FLORENI a venit cu o reacție oficială
Percheziții la depozitele unui comerciant din Capitală: Ce au descoperit procurorii


Загрузка...