Actriţa Leanka Grâu

Cum arăta în tinereţe mama Leankăi Grâu, fostă soţie a actorului Gheorghe Grâu

413
(reînnoit 18:06 12.01.2018)
Acum exact o lună, Leanka Grâu a postat pe contul său de Instagram o fotografie de o valoare sentimentală deosebită, în care ea este dor un copil, iar mama sa - o femeie foarte tânără şi frumoasă

CHIŞINĂU, 13 ian — Sputnik. Actriţa Leanka Grâu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grâu, a postat o fotografie cu mama sa, actriţa rusă Stela Ilniţcaia, pe 7 decembrie, când se pare că a fost ziua de naştere a acesteia. Cel puţin asta spune textul care însoţeşte imaginea.

În poza făcută cu ani în urmă, Leanka, un copil drăgălaş, este alături de mama sa, o femeie tânără şi foarte frumoasă, care-şi priveşte cu dragoste fiica.

 

Leanka Grâu îi mulţumeşte mamei sale pentru faptul că a avut încredere în ea, pentru susţinere şi dragoste nemărginită. Pentru că a învăţat-o să nu se oprească în faţa obstacolelor, să fie încrezătoare şi să viseze.

Ca şi în tinereţe, Stela Ilniţcaia este şi acum o femeie foarte frumoasă şi elegantă. Şi îşi iubeşte nespus de mult fiica, aşa cum putem vedea din imaginea postată de aceasta pe facebook.

413
Tagurile:
tinerete, actrita Leanka Grâu, fotografie, sotie, Gheorghe Grâu, mama
Тема:
Vedete din Moldova - cum arată mamele acestora (6)
Tematic
Dezbrăcată şi acoperită de spumă: Vezi cum a pozat Leanka Grâu - FOTO
Leanka Grâu, la o cafea matinală, cu sânii la vedere
A făcut-o și Leanka Grâu: Iată cum s-a filmat într-un clip produs de Ittalia


Загрузка...