mărțișor comestibil

Mărțișoare comestibile: Sunt deliciose, gătite cu drag de o moldoveancă - FOTO

333
(reînnoit 18:11 28.02.2019)
Alexandra Grosu este o tânără mămică din Chișinău care de câțiva ani a făcut din pasiunea pentru gătit o mică afacere. Ea îi îndulcește pe moldoveni cu brioșe personalizate, delicioase și gătite acasă.

În concediul de maternitate, mămicile tinere își caută fel de fel de activități, Alexandra Grosu a decis să facă brioșe. Nici nu a reușit să-și dea seama cum, în scurt timp, acele delicii gătite pentru familie și prieteni au devenit și sursa ei de venit.

Mărțișoarele comestibile gătite de Alexandra Grosu sunt de fapt brioșe decorate frumos.

mărțișor comestibil
© Sputnik / Miroslav Rotari
mărțișor comestibil

Acestea sunt preparate după o rețetă clasică ”unt, zahăr, smântână, ouă, făină, deasupra e crema de unt cu mascarpone şi zahăr vanilat, apoi decorul din pasta de zahăr”.

Echipa Sputnik Moldova a rugat-o să facă câteva mărțișoare dulci pentru invitații emisiunilor noastre. Acestea deja au ajuns la destinatari.

Aurelia Hâncu
© Sputnik / Miroslav Rotari
Aurelia Hâncu

Anul acesta se fac în jur de patru ani de când Alexandra Grosu gătește cu drag brioșe personalizate. Brioșele ei se transformă miraculos în cadouri dulci pentru zile de naştere sau alte evimente speciale. Spune că ocazii sunt diferite. ”Bine că avem multe sărbători”, zâmbește Alexandra. Ne-a mărturisit că are și clienți fideli care comandă fără un motiv.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

333
Tagurile:
moldoveanca, martisor, foto, delicios
Tematic
Festivalul Internațional de Muzică ,,Mărțișor”: Ce surprize ne așteaptă în acest an
În toate sectoarele din Chișinău vor fi deschise târguri unde vor fi vândute mărțișoare
Mărțișorul - Istorie şi tradiţie


Загрузка...