Accident

Igor Dodon oferă detalii despre mașina avariată din cortegiul prezidențial

190
(reînnoit 20:22 22.02.2019)
Președintele țării Igor Dodon a oferit mai multe detalii despre accidentul în care a fost implicată o mașină din cortegiul prezidențial.

CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a oferit mai multe detalii despre accidentul în care a fost implicată o mașină din cortegiul prezidențial. 

”Mergeam pe drumul Chișinău - Leușeni, la o întâlnire cu cetățenii. Personal l-am preîntâmpinat pe șofer că drumul este lunecos.  După accidentul de anul trecut am întărit cortegiul potrivit normelor. Acum în fața mașinii președintelui merg două mașini și nu una cum era până acum, iar în spate - o mașină. Acest lucru ne dă încredere că nu se vor întâmpla situații excepționale cum a fost anul trecut” , a declarat Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni realizate de postul ”RTR - Moldova”. 

Cortegiul prezidențial a mai fost implicat într-un accident rutier în toamna anului trecut. Acesta a avut loc în apropiere de orașul Strășeni. Atunci, în automobilul președintelui, în care se afla și fiul său mijlociu și cu mama sa, a fost lovit de un camion care se angajase într-o depășire neregulamentară.

190
Tagurile:
Cortegiu, masina, detalii, Igor Dodon
Tematic
Viral! Momentul în care un automobil Tesla fără șofer evită un accident cumplit (VIDEO)


Загрузка...